Oy Alfa-Kem Ab on Lahdessa vuonna 1982 perustettu teknokemianalan yritys. Alfa-Kem kuuluu Mayeri Industries konserniin, jonka uudenaikaisessa vuonna 2005 valmistuneessa tehtaassa Tabiveressä kaikki Alfa-Kem ja Mayeri brändin tuotteet valmistetaan. Olemme Mayerin valmistamien tuotteiden kaupallinen ja logistinen keskus Suomessa.
 
TUOTERATKAISUT:
 
ALFA-KEM brändin tuotteet on suunniteltu suomalaisen ammattikäyttäjän vaativiin tarpeisiin kuljetuskaluston ylläpidossa, teollisuudessa, ammattikeittiöissä ja ammattisiivouksessa. Nämä tuotteet löytyy helposti uudesta verkkokaupastamme.
 
MAYERI brändin tuotteet on suunniteltu jälleenmyyjille. Niillä on erimomainen hinta-laatusuhde sekä Joutsen ja EU-kukka ympäristömerkit. Pyykinhoitotuotteet, käsitiskiaineet, konetiskigeeli, nestesaippuat, pesuaineet, käyttövalmiit yleispuhdistuspyyhkeet jne. tarjoavat jälleenmyyjille tuoteratkaisuja, joilla on helppo miellyttää sekä tavallista kuluttajaa että ammattikäyttäjää. Kysy tarjousta!
 
PRIVATE LABEL eli asiakkaan oman brändin tuotteiden valmistus on merkittävä osa tuotantoamme. Meillä on tarjota monia pakkauskokoja 100ml pullosta 1000L:n konttiin. Tehtaallamme on oma PET-pullojen, Doypack pussien sekä pyykinpesukapseleiden tuotanto. Kysy tarjousta!
 
LOGISTIIKKA:
 
Tilaukset täysin rekoin yht. 33 lavaa toimitetaan asiakkaille suoraan tehtaalta. Pienemmät erät toimittaa logistiikan pääyhteistyökumppanimme Postnord Oy. Pakkaukset, merkinnät, lavat, toimitusajat, tilausjärjestelmät jne. vastaavat kaikkien uudenaikaisten logistiikkakeskusten vaatimuksia.
 
LAATU:
 
Tehtaamme toimii sertifioidun ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisesti. Tuotekehitystä tekevien kemistien yhteistyökumppaneita ovat sekä Tartton että Tallinnan yliopistot.
 
YMPÄRISTÖ:
 
Suurin osa tehtaallamme valmistetuista tuotteista on saanut Joutsen ja EU-kukka ympäristömerkin. Mayerin tehdasalueella käytettävä sähkö ja lämpö tuotetaan 100% omassa puuhakkeella toimivassa lämpölaitoksessa sekä omilla aurinkopaneeleilla: 
TUOTTEEMME ON VALMISTETTU 100% UUSIUTUVIA ENERGIAVAROJA KÄYTTÄEN.